Lekkerbekje Oergranen 

Nieuw: Iglo Lekkerbekjes Oergranen

Iglo introduceert twee nieuwe Lekkerbekjes Oergranen varianten: Lekkerbekje Oergranen Meergranen en Lekkerbekje Oergranen Spelt & Zuurdesem. Deze nieuwe Lekkerbekjes hebben een éxtra krokant laagje, boordevol granen en zaden.
De nieuwe Lekkerbekjes Oergranen zijn geïnspireerd op de huidige broodtrends die gericht zijn op ‘natuurlijk’ en terug naar de oorsprong gaan. Perfect voor de Nederlanders consument die brood als cultureel erfgoed ziet.

 
  • Extra krokant laagje, boordevol granen en zaden 

Lekkerbekje Oergranen Meergranen bestaat uit zeven verschillende granen en zaden: pompoen- en zonnebloempitten, boekweitzaad, lijnzaad, quinoa, maanzaad en gierst.
Lekkerbekje Oergranen Spelt & Zuurdesem bevat speltgranen, gerstvlokken en broodkruimels die speciaal geselecteerd zijn door onze bakker. 


 

  • Makkelijk te bereiden in de oven (25 minuten) en airfryer (15 minuten)
  • Zonder toegevoegde kunstmatige smaak/kleurstoffen
  • MSC gecertificeerd voor een goed beheerde en duurzame visserij

 

 

Recepten met Lekkerbekje Oergranen

Lekkerbekje Oergranen Spelt & Zuurdesem Poké Bowl

DIY Poké Bowl! Bestellen is niet nodig. Koop de ingredienten, volg deze simpele stappen en je hebt een heerlijke bowl vol groenten EN krokante vis! 

Bekijk het volledige recept hier.

Lekkerbekje Oergranen Meergranen met geroosterde groenten

Lekkerbekje Oergranen Meergranen is heerlijk in combinatie met geroosterde groenten uit de oven. Dit recept is makkelijk te bereiden doordat de groenten en het Lekkerbekje Oergranen beide 25 minuten, én tegelijk, in de oven gaan. Check de video en laat je inspireren voor de maaltijd van vanavond!

Bekijk het volledige recept hier