Deel
Deel dit recept

Ravioli met bladspinazie en pittige garnalen

Groene ravioli met bladspinazie en pittige garnalen (uit Margriet)
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui en de helft van de knoflook gedurende 3 minuten op een laag vuur. Voeg hier vervolgens de spinazie en de helft van de sherry (3 eetlepels) aan toe en verwarm het geheel 8 minuten op een laag vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  2. Kook ondertussen de ravioli in ruim water met een snufje zout volgens de instructies op de verpakking gaar. Afgieten en laten uitlekken.
  3. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een andere pan. Bak hier de rest van de knoflook 1 minuut in aan. Voeg vervolgens de garnalen en een halve theelepel cayennepeper hier aan toe en bak ze ook 1 minuut. Giet de rest van de sherry (3 eetlepels) in de pan. Roer daarna ook de room erdoor en laat het sausje ca. 1 minuut koken.Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Schep eerst de spinazie en de ravioli in 4 diepe borden. Verdeel vervolgens de garnalen en het sausje erover. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept