Deel
Deel dit recept

Ovenaardappels met een spinaziedakje

Ovenaardappels onder een spinaziedak
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Aardappels grondig in water afborstelen en vervolgens bij een gemiddelde temperatuur ca. 30 minuten in zoutwater gaarkoken.
  2. Doe de mais in een zeef en laat dit goed uitdruppelen. Bereid de iglo Spinazie a la Crème volgens de instructies op de verpakking. Doe na vijf minuten de mais erbij en laat nog even sudderen.
  3. Kalkoenborstfilet in kleine blokjes snijden, met een snufje zout en peper kruiden en in olie ca. 5 minuten rondom bakken.
  4. Aardappels halveren, de spinaziemassa eroverheen doen en met wat geraspte kaas bestrooien.
  5. Alles bij 200 °C (Hete luchtoven: 180° C) nog ca. 5 minuten in de oven zetten.
  6. Snijd de bieslook stengels door tweeën en garneer de aardappels met telkens twee stengels bieslook. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept