Deel
Deel dit recept

Lasagne met spinazie en gehakt

Bekijk de receptvideo!
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
tag
Bekijk de receptvideo!
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
5
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Bladspinazie 450gr
    bladspinazie
  • 500 gram rundergehakt
  • 250 gram lasagnebladen
  • 250 gram mascarpone of roomkaas (optioneel)
  • 1 fijngesneden ui
  • 1 teentje fijngesneden knoflook
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 3 eetlepels olijfolie
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens het gehakt toe en voeg eventueel wat peper en zout toe. Bak het gehakt gaar.
  2. Voeg vervolgens de tomatenblokjes aan het geheel toe.
  3. Bereid de gehakte spinazie volgens instructies op de verpakking.

  4. Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes gehakte spinazie, gehaktsaus en de lasagnebladen.

  5. Eindig met een laagje gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 min. Eet smakelijk!
  7. Check hierboven de receptvideo. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept