´╗┐

Lasagne met spinazie en gehakt

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad

Lasagne met spinazie en gehakt

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

500 gram 
rundergehakt
250 gram 
lasagnebladen
250 gram 
mascarpone of roomkaas (optioneel)
1 
fijngesneden ui
1 
teentje fijngesneden knoflook
100 gram 
geraspte kaas
1  
blik tomatenblokjes
1 theelepel 
gedroogde oregano
3 eetlepels 
olijfolie
zout
peper

Bereiding

  1. Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens het gehakt toe en voeg eventueel wat peper en zout toe. Bak het gehakt gaar.
  2. Voeg vervolgens de tomatenblokjes aan het geheel toe.
  3. Bereid de gehakte spinazie volgens instructies op de verpakking.

  4. Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes gehakte spinazie, gehaktsaus en de lasagnebladen.

  5. Eindig met een laagje gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 min. Eet smakelijk!
  7. Check hierboven de receptvideo. Eet smakelijk!