Deel
Deel dit recept

Lasagne met spinazie en gehakt

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
5
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Spinazie Fijn Gehakt 450gr
    new
  • 500 gram rundergehakt
  • 250 gram lasagnebladen
  • 250 gram mascarpone of roomkaas (optioneel)
  • 1 fijngesneden ui
  • 1 teentje fijngesneden knoflook
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 3 eetlepels olijfolie
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens het gehakt en de oregano toe. Bak het gehakt gaar.
  2. Voeg vervolgens de tomatenblokjes en mascarpone aan het geheel toe en breng dit op smaak met een snufje peper en zout.
  3. Bereid de gehakte spinazie volgens instructies op de verpakking.

  4. Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes gehakte spinazie, gehaktsaus en de lasagnebladen.

  5. Eindig met een laagje gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 min. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept