Ingrediënten
Bereiding
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking, spoel af met koud water en laat afkoelen. Meng de noedels vervolgens met een ei en breng op smaak met zout en paprikapoeder.
Verwarm de oven voor op 200°C graden (hete lucht 180 °C). Leg de diepgevroren Fish Burgers Classic op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 30 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
Maak ondertussen van de noedels 4 hoopjes. Bak de noedel burgers in 12 minuten mee met de Fish Burger en draai ze hierna om, bak ze nogmaals 10 minuten op de andere zijde.
Leg de taugé 1 minuut in gekookt water en spoel dit hierna af met koud water.
Leg een noedelburger op een bord, leg er wat sla op en beleg met de plakjes tomaat, handje taugé , rode ui en leg de bereidde visburger hier bovenop. Verdeel als laatste wat chilisaus over het geheel en plaats de andere helft van de noedelburger bovenop. Eet smakelijk!