Ciabatta met spinazie à la crème

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ciabatta recept met een twist

Dit Ciabatta recept is een twist op de bekende Italiaanse bruschetta. Wij hebben aan het traditionele recept onder andere spinazie toegevoegd, zo heb je gelijk weer wat extra groenten binnen. Door gebruik te maken van zongedroogde tomaten in plaats van gewone tomaten krijgt de bruschetta extra veel smaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe wij dit bruschetta recept precies hebben gemaakt.
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

20 gram 
fetakaas blokjes
2 
sneetjes ciabattabrood
4 
zongedroogde tomaten
2 
teentjes knoflook

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals omschreven op de verpakking.
  2. Plaats de ciabatta in de broodrooster of oven en bak goudbruin.
  3. Halveer de teentjes knoflook en wrijf de ingesneden kant over de broodhelften. 
  4. Verdeel de spinazie over de sneetjes ciabatta. 
  5. Snijd de zongedroogde tomaten en fetakaas in kleine stukjes en doe alles op het spinaziebrood. 

Tip

Vervang de feta door mozzarella voor een extra romige en zachte smaak. Eventueel kun je nog wat plakjes ham toevoegen. Lekkere combinatie met de mozzarella, zeker als je de bruschetta na het beleggen kort in oven plaatst. Eet smakelijk!
 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven