Ciabatta met spinazie à la crème

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

20 gram 
fetakaas blokjes
2 
sneetjes ciabattabrood
4 
zongedroogde tomaten
2 
teentjes knoflook

Bereiding

  1. Bereid de spinazie zoals omschreven op de verpakking.
  2. Plaats de ciabatta in de broodrooster of oven en bak goudbruin.
  3. Halveer de teentjes knoflook en wrijf de ingesneden kant over de broodhelften. 
  4. Verdeel de spinazie over de sneetjes ciabatta. 
  5. Snijd de zongedroogde tomaten en fetakaas in kleine stukjes en doe alles op het spinaziebrood. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven