Deel
Deel dit recept

Spinazie-crèmesoep met croutons

Spinazie-crèmesoep met croûtons
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

  • 170 gram Iglo Spinazie à la Crème 170gr
    1
  • 40 gram sjalotten
  • 200 ml groentebouillon
  • 1 el gedroogde kervel
  • 1 el gedroogde marjolein
  • 2 el crème fraîche
  • 15 gram croutons
  • 2 el plantaardige olie
  • 2 peterselie stengels
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Schil de sjalotten en snijd ze fijn. Bak ze vervolgens in een middelgrote, relatief hoge pan met wat olie tot ze transparant zijn. Voeg de spinazie en de gedroogde kruiden toe en roer dit goed door.
  2. Roer de bouillon door de spinazie en laat dit kort koken.
  3. Breng het geheel op smaak met een snufje zout en peper en wat fijngesneden peterselie. Roer een eetlepel crème fraîche door de soep en bestrooi met wat croutons.
Deel
Deel dit recept