´╗┐

Ravioli met kip en bladspinazie met roomkaas

Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Ravioli met kip en bladspinazie met roomkaas

Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

250 gram 
ravioli met kaas (koelvers)
150 gram 
kipfilet
75 gram 
roomkaas
1 
tomaat
2 eetlepels 
olie
peper
zout

Bereiding

  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met een snufje zout en peper.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes kip ca. 5 minuten op matig vuur.
  4. Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door en voeg na een tijdje ook de roomkaas aan het geheel toe.
  5. Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden. Eet smakelijk!