Deel
Deel dit recept

Ravioli met kip en bladspinazie met roomkaas

Ravioli met kip en spinazie met mozzarella en tomaat
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes van ca. 1 cm. Bestrooi de kip met een snufje zout en peper.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukjes kip ca. 5 minuten op matig vuur.
  4. Voeg de spinazie toe en laat de groente ontdooien en verwarmen. Roer de saus zo nu en dan even door en voeg na een tijdje ook de roomkaas aan het geheel toe.
  5. Meng de spinazie-kipsaus met de ravioli. Verdeel de pasta over twee borden. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept