Bereiding
- Begin met het pellen en snipperen van de ui. Snijd ook de knoflook fijn.
Ontdooi nu de spinazie à la crème volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verwarm wat olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg hier wat zout aan toe.
Ondertussen kan je het venkelzaad met een vijzelf fijn maken. Voeg dit samen met een snufje chilivlokken aan de pan.
Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met zout. Laat dit 10 tot 15 minuten koken.
Bereid nu de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe een laagje tomatensaus in de ovenschaal en bedek met lasagnevellen.
Hier bovenop komt de spinazie, kaas en ham. Maak meerdere lagen en zorg dat je eindigt met tomatensaus en kaas.
Zet de lasagne voor 25 minuten in de oven.