Vegan ovenschotel met Spinazie met Alpro®, pompoen en champignons

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400g 
pompoen stukjes
600g 
aardappelschijfjes
400g 
kastanje champignons
3 el 
zonnebloemolie
3 steeltjes 
platte peterselie
1 tl 
gemalen nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C .

  2. Doe de bevroren Spinazie met Alpro® in een pan en breng de spinazie met gesloten deksel op middelhoog vuur aan de kook. Kook de spinazie ongeveer 2 minuten. Roer regelmatig. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  3. Schil ondertussen de aardappelen en snijd deze in schijfjes van ook ongeveer 0,5cm dik. Meng de aardappelschijfjes en pompoenblokjes door elkaar en doe ze in de ovenschaal. Voeg daarna de spinazie toe en bak de ovenschotel circa 35 minuten in de oven.
  4. Voeg de champignons toe aan de ovenschotel, zodra de 35 minuten voorbij zijn. Doe vervolgens de ovenschotel terug in de oven en bak de ovenschotel nog circa 15 minuten op dezelfde ovenstand en temperatuur.
  5. Haal de ovenschotel uit de oven en garneer met wat peterselie. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
390
18,2 gram
2 gram
9,1 gram