´╗┐

Spaghetti met vegetarische balletjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Spaghetti met vegetarische balletjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking Iglo Green Cuisine vegetarische balletjes 
vegetarische balletjes
200 g spaghetti 
1 kleine pot pastasaus 
geraspte Parmezaanse kaas, naar smaak 
5-6 blaadjes basilicum, in reepjes 
peper 

Bereiding

  1. Bereid de Green Cuisine vegetarische balletjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  2. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en giet deze af.

  3. Kook de pastasaus, voeg de reepjes basilicum toe en breng de saus op smaak met peper.

  4. Verdeel de spaghetti, de saus en de vegetarische balletjes over twee borden. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven