Broodje iglo Visstick

Broodje iglo Visstick

 

Ontdek hoe lekker iglo Vissticks op een broodje zijn!


 

Broodje Visstick Recepten


Wist je al dat je eindeloos kunt variëren met Vissticks op een broodje? Wat dacht je bijvoorbeeld van Vissticks op een heerlijke Italiaanse bol met mozzarella en pesto, of in combinatie met zelfgemaakte coleslaw en cheddar voor het ultieme American Style broodje? Welk Broodje Visstick is jouw favoriet?

 

Broodje Visstick Recept Video's


Het maken van een broodje Visstick is ontzettend simpel. Wij laten graag zien hoe makkelijk dit nu echt is! Het bereiden van de Vissticks spreekt voor zich; deze kunnen makkelijk de oven in. Verder vergt het slechts een klein beetje creativiteit of inspiratie. Wij laten aan de hand van drie makkelijke recept video's zien hoe je binnen no-time een leuk en vooral lekker broodje Visstick op tafel zet! Simpel als dat.

 

 

Iglo Visstick feitjes


Wij zijn de grootste Visstick producent van heel Nederland en maken al Vissticks sinds 1958. Je kunt dus wel zeggen dat wij de enige echte Visstick expert zijn! Om van jou ook een mini-expert op Visstick gebied te maken, hebben we hier een aantal leuke feitjes over onze Vissticks en broodje Visstick verzameld.