Ingrediënten
4
ciabatta's
4
eieren
2
tomaten
100 gram
ijsbergsla
4 el
magere yoghurt
1
avocado
1
citroen
Peper en zout, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
- Snijd de ciabatta in tweeën. Versnipper de helft van de sla en meng door de yoghurt. Voeg peper en zout toe, plus wat citroensap. Beleg beide stukken ciabatta hiermee.
- Breng een pannetje water aan de kook. Wanneer het water kookt zet je het vuur laag en pocheer je het ei 2-3 minuten.
- Snijd ondertussen de tomaat en de avocado, leg ze op de ciabatta en doe de vissticks erbovenop.
- Haal het gepocheerde ei uit het water en leg het op de vissticks.
- Leg de andere helft van de ciabatta erop. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
514
20,6 gram
3,3 gram
3,3 gram