Vegaburger met gember guacamole

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Vegaburger met gember guacamole
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 
harde bolletjes
2 el 
olie
100 gram 
komkommer
250 gram 
Mozzarella
1 el 
olijfolie
1 el 
balsamico azijn
2 
avocado's
1 
limoen
5 gram 
gember
1 
rode peper
1 krop 
sla
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Snijd de harde bolletjes horizontaal door midden en rooster de binnenkant goudbruin in de pan zonder olie. Verhit 1 eetlepel plantaardige olie in een pan. Leg de diepvries Veggie Burgers in de pan en bak gedurende 10 minuten. Regelmatig omdraaien.
  2. Snijd de komkommer en mozzarella in kleine plakjes en marineer deze met olijfolie en balsamico azijn.
  3. Snijd de avocado's doormidden en verwijder de schil en pit. Rasp de limoenschil en gember en snijd de rode peper in kleine ringetjes (verwijder zaadjes). Pureer de avocado's met de geraspte limoenschil, gember, de rode peper ringetjes en knijp hier ook een halve limoen in uit. Breng de guacamole op smaak met zout en peper.
  4. Was de krop sla en snijd deze in stukken ten grootte van de broodjes. Beleg de broodjes met de sla, mozzarella, komkommer, Veggie Burgers en de guacamole. Smakelijk eten!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven