´╗┐

Spinazie lasagne met gehakt

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad
Spinazie lasagne met gehakt

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
5
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

500 gram 
rundergehakt
250 gram 
lasagnebladen
250 gram 
mascarpone of roomkaas (optioneel)
1 
fijngesneden ui
1 
teentje fijngesneden knoflook
100 gram 
geraspte kaas
1  
blik tomatenblokjes
1 theelepel 
gedroogde oregano
3 eetlepels 
olijfolie
zout
peper

Bereiding

  1. Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens het gehakt toe en voeg eventueel wat peper en zout toe. Bak het gehakt gaar.
  2. Voeg vervolgens de tomatenblokjes aan het geheel toe.
  3. Bereid de gehakte spinazie volgens instructies op de verpakking en voeg hier eventueel de mascarpone aan toe.

  4. Verwarm de oven voor op 200 °C en vul de ovenschaal met laagjes gehakte spinazie, gehaktsaus en de lasagnebladen.

  5. Eindig met een laagje gehakte spinazie en bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Zet de ovenschaal in het midden van de oven. De lasagne is klaar na ongeveer 30 min. Eet smakelijk!
  7. Check hierboven de receptvideo. Eet smakelijk!

Serveertips

De Iglo Spinazie à la crème kan eventueel ook vervangen worden door Iglo Spinazie Boursin.

Het rundergehakt kun je ook vervangen voor Green Cuisine vegetarisch gehakt.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
  • MISSCHIEN WEL LEKKER
    06-10-2020
    Wat te doen met de mascarpone of roomkaas? Lijkt best lekker, maar als je onervaren bent, maak je voor de zekerheid maar een ander recept....
  • ook de kinderen vonden het geslaagd
    13-01-2021
    een makkelijk en lekker snel te maken recept.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen