Onze Commercials

Onze Commercials

Ontdek hier onze laatste tv reclames!

Iglo spinazie verser dan vers

Vaak wordt gedacht dat groenten uit het diepvriesschap minder goed zijn dan de groenten die ‘vers’ in een zak in de supermarkt liggen. Het tegendeel is vaak waar; Iglo Spinazie uit de vriezer is verser dan vers doordat het direct na de oogst wordt ingevroren.
Hierna staat de tijd als het ware stil. Dit zorgt voor maximaal vitamine behoud en de beste smaak.  

Vis Vrijdag Lekkerbekjes

In het weekend op bezoek bij je grootouders?
Niets is lekkerder dan een heerlijk krokant visje van oma!

Vis Vrijdag Burgers

Op vrijdagavond gezellig met je vrienden op de bank hangen.
Daar hoort natuurlijk een lekkere krokante burger bij!

Vis Vrijdag Mediterraanse Vis

Romantisch een diner voor twee?
Met iglo Mediterraanse vis maak je zeker indruk!

Iglo Roerbaksensatie

Verras jezelf met iglo Roerbaksensatie!

Iglo Ping & Klaar 

Een heerlijke maaltijd, zo voor elkaar!

Iglo Fish Burger

Bouw je burger eens anders met de super crunchy Fish Burgers van Iglo! Heerlijk krokant en makkelijk te maken in de oven. Onweerstaanbaar voor iedereen!

Iglo Lekkerbekjes

Het bekende Lekkerbekje, maar nu thuis makkelijk te bereiden in de oven. Gemaakt van 100% visfilet in een uniek knapperige jasje.

Iglo Vissticks

Heerlijke Iglo Vissticks voor de echte zeevaarders. De vertrouwde iglo kwaliteit, maar met een nog krokanter jasje uit de oven. Rijk aan Omega 3 en een natuurlijke bron van selenium. Gemaakt van de beste 100% Alaska koolvisfilet en zonder smaakversterkers en kleurstoffen. Onweerstaanbaar lekker en voedzaam. Lege borden verzekerd!

Spinazie met liefde van Iglo

Wij zijn de allergrootste fans van spinazie! Spinazie is echt zo’n supergroente. Iglo spinazie wordt meteen ingevroren om de vitamines te behouden. Dus naast dat spinazie erg gezond is, is het ook nog eens lekker, snel klaar en gemakkelijk te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pasta met zalm en spinazie à la crème, een vegetarische curry met bladspinazie of een spinazietaart? Of start je dag goed met een groene smoothie of een omelet met spinazie. De mogelijkheden zijn eindeloos!  

Iglo Roerbak Sensatie

Verras jezelf in een handomdraai met Iglo Roerbak Sensatie: inspirerende gerechten uit de hele wereld, die je helpen om moeiteloos een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Verwarm de ingrediënten al roerend in een pan voor een heerlijke maaltijd in 8 minuten. 

Iglo Roerbak Sensatie: South Indian Curry

Verras jezelf in een handomdraai met Iglo Roerbak Sensatie: South Indian Curry. De Roerbak Sensatie maaltijden helpen je om moeiteloos een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Verwarm de ingrediënten al roerend in een pan voor een heerlijke maaltijd in 8 minuten. 

Kliederboel

Iglo presenteert Kliederboel met in de hoofdrol vissticks en spinazie à la crème. 

Fish Filet Burger

Geniet van de Fish Filet Burger van Iglo. Voor de lekkerbek die eens iets anders wil! 

Iglo Kombino

Geniet van de Kombino's van Iglo. Gemaakt van heerlijke visfilet in een krokant jasje gecombineerd met tomaten of spinazie. 

Field fresh spinazie met vitaminenbehoud

Iglo introduceert de Field Fresh spinazie. Doordat de spinazie meteen na het oogsten wordt ingevroren, behoudt ze een maximum aan vitaminen. Daarom behoudt ze ook die lekkere smaak. Zo lekker, zo Iglo!

De grote Iglo Vissticks test

Bekijk de video om te zien wat de kleinste consumenten van Iglo Vissticks vinden!