De nieuwe Iglo Oven Vis varianten zijn makkelijk te bereiden in de oven & airfryer! De Iglo Oven Visfilet Mediterraanse Stijl bestaat uit heerlijke 100% visfilet in een jasje die op smaak gebracht is met rozemarijn.
BEREIDINGSWIJZE
Niet ontdooien voor gebruik. De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
OVEN :
Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200 °C). Leg de diepvries Visfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden
van de oven 25 minuten. Draai halverwege om.
AIRFRYER:
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Leg de diepvries Visfilet los van elkaar in de airfryer en bak gedurende 11 minuten. Draai halverwege om.
Ingrediënten en allergenen
Alaska koolVIS 70%, paneermeel 10% (TARWEbloem, gist, dextrose, zout), koolzaadolie, TARWEbloem, aardappelzetmeel, zout, rozemarijn, bakpoeder (stabilisator: difosfaten, rijsmiddel: natriumcarbonaten), TARWEzetmeel, water, peterselie, zwarte peper.
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Difosfaten en natriumcarbonaten zijn standaard ingrediënten van bakpoeder die de korst krokant en luchtig maken.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.