
BEREIDINGSWIJZE
Niet ontdooien voor gebruik. De kooktijden kunnen variëren per apparaat.
Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
• Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200 °C).
• Leg de diepvries Visfilets Mediterraanse stijl op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in het midden van de oven 25 minuten.
• Halverwege omdraaien.
• Leg de diepvries Visfilets Mediterraanse stijl in de airfryer en bak gedurende 11 minuten op 180°C.
• Na 4 minuten omdraaien voor het beste resultaat.
Ingrediënten en allergenen
Alaska koolvis 70%, paneermeel (tarwebloem, gist, dextrose, zout), koolzaadolie, tarwebloem, aardappelzetmeel, rozemarijn 0,45%, zout, bakpoeder (zuurteregelaar: difosfaten, rijsmiddel: natriumcarbonaten, tarwezetmeel), water, peterselie 0,05%, zwarte peper.
Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.
Difosfaten en natriumcarbonaten zijn standaard ingrediënten van bakpoeder die de korst krokant en luchtig maken.
Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.
Voedingswaarde voor Volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene
Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 112,5 g diepvries product (1 Visfilet Mediterraanse stijl) in de oven te bereiden