Iglo Fish Cuisine
Broccoli

Fish Cuisine Broccoli

Nieuw! Heerlijke visgratin uit de oven of magnetron. Smaakvol in een saus met broccoli, peterselie en edammer kaas.

✓ Gemaakt van de beste 100% Alaska koolvisfilet, een natuurlijke bron van Omega 3
✓ Bereid zonder toegevoegde kunstmatige smaak- of kleurstoffen
✓ In een papieren schaaltje

Tip! Heerlijk met een penne pasta.

BEREIDINGSWIJZE

oven icoon
OVEN: Verwarm de (hetelucht) oven voor op 210°C met bakplaat er nog in. Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Bak gedurende 40 minuten (hetelucht) of 45 minuten (normale oven). 
Magnetron icoon

MAGNETRON: Plaats de diepvries Fish Cuisine in het schaaltje op een magnetronbestendig bord in de magnetron. Verwarm de Fish Cuisine gedurende 14 minuten op 600W. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dienen.

Opgelet, na bereiding is het product heet en kan het schaaltje zacht worden. Neem voorzichtig uit het apparaat.
Gebruik nooit de grillstand. De kooktijden kunnen variëren per apparaat. Voor de het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
 

BEWAAR ADVIES

Diepvries. Thuis in de diepvries bewaren.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven. 

Ingrediënten en allergenen

Alaska koolvis 52%, broccoli 15%, volle melk, water, ui, kwarkbereiding [kwark (melk), magere yoghurt (melk)], koolzaadolie, zetmeel (mais,rijst), paneermeel (tarwebloem, gist, dextrose, zout), edammer kaas (melk), geconcentreerd citroensap, mosterd 0,5%, zout, mosterdzaad, peterselie, nootmuskaat, peper.

Controleer de ingrediënten en voedingswaarden voor mogelijke verpakkingswijzigingen. Allergenen zijn benadrukt in de ingrediëntenlijst.

Vis, melk & mosterd.

Dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC-standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij. www.msc.org/nl

Iglo hecht veel waarde aan de duurzame vangst van onze vis en transparantie over de herkomst. Op de verpakking vind je een vis tracker en een trackingscode, hiermee is het direct mogelijk om de vangstmethode en het vangstgebied te achterhalen. Voor meer informatie, kijk op de verpakking of op het Ons Duurzame Pad gedeelte op onze website.


Voedingswaarde voor Volwassene

Per 100g
Per diepvries portie
%RI
Energie
 
(kJ)
376
 
kJ
702
 
kJ
8
 
%
Energie
 
(kcal)
89
 
kcal
167
 
kcal
8
 
%
Vetten
 
2,9
 
g
5,6
 
g
8
 
%
waarvan
 
verzadigde vetzuren
0.7
 
g
1.4
 
g
7
 
%
Koolhydraten
 
4.5
 
g
8.6
 
g
3
 
%
waarvan
 
suikers
1.2
 
g
2.3
 
g
3
 
%
Vezels
 
0.6
 
g
1.1
 
g
Eiwitten
 
11
 
g
20
 
g
40
 
%
Zout
 
0.74
 
g
1.4
 
g
27
 
%
Vitamine B12
 
0.74
 
µg
1.4
 
µg
56
 
%
Fosfor
 
223
 
mg
424
 
mg
61
 
%
Selenium
 
10
 
µg
20
 
µg
36
 
%
Jodium
 
52.3
 
µg
99.4
 
µg
66
 
%

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene

**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal). De waarden per portie worden verkregen door 190 g diepvriesproduct in de oven te bereiden.

Een portie bevat 198 mg omega 3 (DHA + EPA).


Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Het product beoordelen
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven