Vissticks airfryer

Hoe lang moeten vissticks in de airfryer?

Met de airfryer bereid je je lievelingsvis van Iglo met alleen maar hete lucht. Een ventilator in de airfryer zorgt ervoor dat de hete lucht constant rond het product draait. Zo worden de gerechten gelijkmatig en rondom gegaard, perfect voor een heerlijke krokante vis van Iglo! Naast dat de vis lekker krokant wordt is het ook nog eens gezonder door het gebruik minder vet wat normaal in de frituurpan zit. Ter vergelijking, in 100 ml olie zitten gemiddeld 900kcal. Bovendien is de airfryer ook nog eens erg makkelijk in gebruik en heb je jouw vismaaltijd in een handomdraai op tafel staan. Zo maak je met alleen maar hete lucht jouw Iglo product klaar met minder vet en minder calorieën dan wanneer je het in de frituurpan of pan bereidt.

Vissticks airfryer recepten

Vissticks zijn gemakkelijk om in de airfryer te bereiden. Het enige wat je hoeft te doen, is de airfryer voorverwarmen op 180°C. Vervolgens plaats je de vissticks in het mandje van de airfryer, zorg ervoor dat de vissticks vrij in het mandje liggen. De vissticks zijn klaar na 12 minuten. Om het je nog gemakkelijker te maken heeft Iglo al heerlijke vissticks recepten geselecteerd.

Op deze pagina geven we een algemene uitleg over hoe je het beste je vissticks in de airfryer kunt bereiden. Deze bereiding kan per type en merk airfryer iets afwijken. Op de ene airfryer zul je bijvoorbeeld net een wat hogere temperatuur of langere bereidingstijd moeten instellen dan op de andere airfryer. Daarom is het belangrijk om altijd de bijgevoegde handleiding van je eigen airfryer door te nemen.

Kibbeling airfryer

Heerlijke krokante kibbeling, wie wilt dat nou niet? Dankzij de airfryer is dit gemakkelijk te realiseren. Verwarm de airfryer voor op 180°C, plaats de kibbeling in het mandje van de airfryer, zorg ervoor dat de kibbeling vrij in het mandje ligt. Zet de timer voor 10 minuten. Na 10 minuten kan je heerlijk genieten van krokante kibbeling. Lekker als toevoeging bij het avondeten of als lunch! Bekijk hier recepten met kibbeling.

Iglo vis uit de airfryer

Wist je dat, veel visproducten van Iglo gemakkelijk te bereiden zijn in de oven en airfryer? Check hiervoor altijd even de verpakking of website. Iglo heeft daarnaast speciale visproducten voor in de oven en airfryer. Heerlijke vis in een licht gepaneerd jasje. Wil je ook heerlijke, krokante vis van Iglo uit de airfryer proberen? Naast vissticks en kibbeling kun je hieronder zien welke producten van Iglo je nog meer in de airfryer kunt doen. Welke vleesvervanger of gepaneerde vis gaat het worden?