Visschnitzel airfryer

Ook zo’n fan van de Iglo visschnitzels? Met behulp van de airfryer bereid je onze visschnitzels nog sneller en makkelijker. Doordat de airfryer gebruik maakt van heteluchtcirculatie worden je visschnitzels lekker knapperig van buiten en sappig van binnen, zonder het toevoegen van extra olie. 

Iglo visschnitzels airfryer
Het gebruik van de airfryer voor het bereiden van Iglo visschnitzels biedt verschillende voordelen. Ten eerste is er geen olie nodig, dit maakt de airfryer een gezonder alternatief dan bijvoorbeeld de frituurpan of de gewone pan. Het hete luchtcirculatiesysteem zorgt ervoor dat de visschnitzels gelijkmatig worden verwarmd, waardoor ze een heerlijk knapperige textuur krijgen aan de buitenkant, terwijl ze mals en sappig blijven van binnen. Bovendien is de bereidingstijd vaak korter dan bij de oven. Een airfryer is binnen 2 à 4 minuten op temperatuur, bij een normale oven duurt dit tussen de 10 en 15 minuten.

Visschnitzel in de airfryer bereiding
Om Iglo visschnitzels in de airfryer te bereiden, begin je met het voorverwarmen van het apparaat op 180°C. Nadat de airfryer is opgewarmd, plaats je de bevroren visschnitzels in de mand van de airfryer, zorg ervoor dat ze niet overlappen om een gelijkmatige bereiding te garanderen. Bak de visschnitzels vervolgens 12 minuten tot ze goudgeel zijn. Draai de schnitzels om voor een gelijkmatige garing aan beide zijden.

We geven hier een algemene uitleg van het opwarmen van visschnitzels in de airfryer. Let op dat deze bereiding per airfryer type en merk iets kan afwijken. Voor het opwarmen van visschnitzels in de airfryer is het dan ook belangrijk om eerst de bijgevoegde handleiding van je eigen airfryer door te nemen.

Serveersuggesties voor visschnitzels uit de airfryer
Zodra de visschnitzels knapperig zijn, zijn ze klaar om te serveren! Serveer ze met een frisse salade, wat citroenpartjes en een smakelijke saus naar keuze, zoals tartaarsaus of remouladesaus. Of maak er een heerlijke sandwich van door ze te serveren op een zacht broodje met wat sla en saus. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus experimenteer en geniet van deze snelle en makkelijke maaltijd!