Wat zijn de voordelen van spinazie à la crème?

 

Spinazie à la crème

De perfecte combinatie van groene groenten en een heerlijke smaak. De bekende groente die Popeye liet transformeren van zeevaarder tot gespierde man: spinazie à la crème.
Het is eigenlijk heel erg nostalgisch die groene bladeren. Het doet je vast denken aan je jeugd waar je aan het kijken was naar je favoriete tv-programma, terwijl je aan het wachten was op die heerlijke maaltijd met Iglo spinazie à la crème, aardappeltjes en vissticks. En nog steeds is deze heerlijke groene vriend heel erg geliefd.
Bij Iglo weten we hoe belangrijk het is om goede kwaliteit af te leveren. Spinazie (en dus ook zeker spinazie à la crème) is onze grote passie en we vinden het dan ook erg belangrijk om jou de beste kwaliteit spinazie te bieden, zodat jij kunt genieten van een heerlijke maaltijd met onze spinazie à la crème.

Onze spinazie, die direct na de oogst is diepgevroren, bevat veel voedingsstoffen en heeft een heerlijke smaak. Hierdoor is het dan ook een perfecte toevoeging aan jouw gebalanceerde maaltijd. Omdat spinazie zo veelzijdig is, wordt het wereldwijd in veel verschillende recepten gebruikt.
De romige smaak van onze Iglo spinazie à la crème maakt het ook nog eens de perfecte groente voor kinderen en zo helpt het de hele familie om iedere dag genoeg groenten te eten.

Het goede van bevroren spinazie

Gezonde voeding wordt vaak gezien als saai en simpel. Spinazie daarentegen zit niet alleen boordevol goede voedingsstoffen, maar het smaakt ook nog eens heel erg lekker.
Onze vers geoogste spinazie wordt snel diepgevroren om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen en kwaliteit van de spinazie bewaard blijven. Eerst wordt onze spinazie goed gewassen en vervolgens wordt het geblancheerd. Hierna wordt het diepgevroren. Omdat we streven naar zo min mogelijk verlies van vitaminen en mineralen, zorgen we ervoor dat de tijd tussen de oogst en het diepvriezen van de spinazie à la crème zo kort mogelijk is.
Spinazie bevat voedingstoffen, zoals vitamine A en K, folaat- en foliumzuur en het mineraal Kalium. Daarnaast is spinazie laag in calorieën en bevat het ook nog eens veel vezels.  Spinazie is ook geschikt voor een koolhydraadarm-dieet. Zo helpt spinazie je een goed gevoel te geven.

De heerlijke romige smaak van spinazie à la crème

Eén van voordelen van onze diepvries spinazie à la crème is dat het een heerlijke romige structuur heeft. De romige structuur maakt het makkelijk om het in sauzen en soepen te verwerken. Spinazie à la crème is erg veelzijdig, wat betekent dat je het kunt gebruiken in heel veel verschillende recepten, zoals een soep, taart, vegetarische spinazie recepten en heel veel meer.
De romige structuur van onze spinazie à la crème is daarnaast ook erg populair bij kinderen. Het is zo makkelijk te eten en daarnaast is het vol van smaak en geeft het kleur aan je saaie maaltijd. Een heerlijke toevoeging aan jouw maaltijd, voor de hele familie.

De gemakkelijke bereiding van spinazie à la crème

Zeg maar gedag tegen onnodig wassen, snijden en bereiden van jouw spinazie. Iglo biedt je de mogelijkheid om binnen enkele minuten jouw spinazie à la crème op tafel te zetten, onze diepgevroren spinazie à la crème kan namelijk direct vanuit de diepvries bereid worden in de pan of de magnetron.  De spinazie koken is niet nodig.Hierdoor heb je meer tijd voor andere dingen en hoef je minder tijd te besteden aan het bereiden van je groenten.

Een ander voordeel is dat je precies de benodigde hoeveelheid diepgevroren spinazie à la crème uit de diepvries kunt halen. De diepvries spinazie die je op dat moment niet nodig hebt, laat je lekker in de diepvries en kun je bewaren zonder dat de kwaliteit achteruit. In tegenstelling tot groenten die niet diepgevroren zijn, zorgen diepvries groenten ervoor dat voedselverspilling wordt verminderd en dat je optimaal profiteert van je aankopen. Mocht je toch te veel spinazie hebben bereid, is het ook mogelijk om de spinazie voor een tweede keer op te warmen. Spinazie opnieuw invriezen wordt in verband met de structuur afgeraden. De spinazie wordt geoogst van maart tot augustus, maar dankzij de diepvriestechnologie kun jij het hele jaar door spinazie eten. Jij hoeft je niet druk te maken over de beschikbaarheid: wij vriezen jouw spinazie à la crème in op het juiste moment, zodat jij er het hele jaar door van kunt genieten!