Kant en klaar maaltijden

Geen tijd om te koken? Of misschien heb je geen inspiratie, of simpelweg geen zin om lang in de keuken te staan. Speciaal voor dit soort momenten zijn de kant en klaar maaltijden van Iglo in het leven geroepen. Onze kant en klaar maaltijden bereid je kort in de pan of warm je binnen een paar minuten op in de magnetron. Nog meer tijd besparen? Kies er dan voor om online je Iglo kant en klaar maaltijden te bestellen bij Albert Heijn of Jumbo. Koken ging nog nooit zó snel!


Gezonde kant en klaar maaltijd

Kant en klaar maaltijden ongezond of niet vers? We hebben deze beweringen allemaal weleens voorbij horen komen. Een kant en klaar maaltijd zou een gezonde levensstijl niet ondersteunen. De kant en klaar maaltijden van Iglo zitten boordevol groenten en vitaminen. Dit komt doordat de diepvriesmaaltijden bestaan uit verse ingrediĆ«nten die snel en vakkundig zijn ingevroren. Hierdoor behouden de ingrediĆ«nten hun kwaliteit. Zo is je eten niet alleen snel klaar maar eet je ook nog eens een voedzame kant en klaar maaltijd.

Onze gebalanceerde kant en klaar maaltijden bevatten minstens 1 goede bron van eiwit. Zo zijn er aan de maaltijden vlees, zalm, kip en erwten toegevoegd. Lees hier meer over erwteneiwitten en hier over plantaardige eiwitten. Ook zetmeelrijke koolhydraten zijn onderdeel van een gebalanceerde maaltijd. Dit zijn aardappelen, pasta, rijst, brood en andere granen, zoals couscous. Iglo maaltijden bevatten koolhydraten door de pasta, rijst en aardappeltjes die hieraan zijn toegevoegd. Lees hier waarom vezelrijk eten goed voor je. 

Het bereiden van kant en klaar maaltijden

Om je leven een stukje makkelijker te maken zijn de Iglo kant en klaar maaltijden zo samengesteld dat ze binnen slechts een paar minuten al op tafel staan. Zo kun je ervoor kiezen om de kant en klaar maaltijden in de pan of magnetron op te warmen. Dit is afhankelijk of je kiest voor Roerbak Sensatie, Ping & KlaarGreen Cuisine of vegetarische kant & klaar maaltijden. Kies je voor de Roerbak Sensatie die je moet opwarmen in de pan? Voeg dan wat water toe en roer totdat de maaltijd de gewenste dikte heeft. Ping & Klaar en Green Cuisine maaltijden kun je kiezen tussen opwarmen in de magnetron of in de oven. Voor het bereiden in de magnetron is het een kwestie van wat gaatjes in de folie prikken en vervolgens in de magnetron zetten. Dan is het 8-10 minuten wachten totdat je magnetron maaltijd klaar is. Eet smakelijk! 

Kant en klaar maaltijden bestellen

Loopt het water je al in de mond? Je kunt de kant en klaar maaltijden van Iglo bij jou supermarkt in de buurt in het vriesvak vinden. Geen tijd of supermarkt in de buurt? Je kunt ook heel gemakkelijk online kant en klaar maaltijden bestellen. Zo vind je bij Albert Heijn kant en klaar maaltijden van Iglo, en verkoopt ook Jumbo de lekkerste Iglo kant en klaar maaltijden. Ontdek nu welke van de Iglo kant en klaar maaltijden jou favoriet is!

Wist je dat?

Wist je dat... Ping&Klaar maaltijden al in een kartonnen bordje zitten? Op deze manier heb je helemaal geen afwas! Oké, alleen je bestek nog.