Onze bemanning

Country Manager: Jorg Brouwer

General Manager Jorg Brouwer

Ik vind het een voorrecht leiding te mogen geven aan Iglo Nederland. Ik ben trots op het team en hoe we samenwerken aan zowel groei als duurzaamheidsdoelstellingen.

Iglo is een iconisch Nederlands merk en bekend bij heel veel mensen. Het merk Iglo staat al jaren in de Top 50 van bekende merken in ons land. Iglo is onderdeel van moederbedrijf Nomad Foods en is bekend van de vissticks, spinazie en maaltijden. Jaarlijks worden er in onze fabrieken 2,5 miljard MSC-gecertificeerde vissticks geproduceerd.

Ik vind het een voorrecht leiding te mogen geven aan Iglo Nederland. Ik ben trots op het team en hoe we samenwerken op ons mooie kantoor in Utrecht. We hebben een eigen keuken waar we elke dag aan een enorm lange tafel samen lunchen met verse producten.

Als bedrijf streven we na om het elke dag een stukje beter te doen. Ontwikkeling van het team, elkaar en het uitbouwen van ons merk staan centraal. Onze mensen en ons merk zijn de 2 meest waardevolle onderdelen van ons bedrijf. We verkopen gezonde producten en willen deze steeds duurzamer maken. Naast financiële doelstellingen hebben we ook ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Dat we zowel groei als het goede doen nastreven vind ik belangrijk.