Onze Commercials

Ontdek hier onze laatste tv reclames!

Iglo Green Cuisine Burger

Ervaar de revolutie in je koekenpan want vandaag is het tijd voor: Iglo Green Cuisine’s vegetarische burgers. NIEUW uit het vriesvak! Heerlijk… sappig… burgerachtig… Dit is de Vega Revolutie!

Dankzij Green Cuisine heb je eindelijk een assortiment waarbij je niets mist. Alles smaakt heerlijk en is gemakkelijk te bereiden, dus probeer vooral iets nieuws en eet vaker een puur vegetarische maaltijd. Dat is pas Powered by Plants!

Inspiratie nodig? Neem eens een kijkje bij onze Green Cuisine recepten!

 

Iglo Maaltijden Roerbaksensatie

Kon je al het moois maar bevriezen in de tijd. Iglo doet dat. Door alle ingrediënten direct in te vriezen blijven onze maaltijden lekker vers, zo ook alle maaltijden van Roerbak Sensatie

Elke zak Roerbak Sensatie van Iglo is makkelijk, snel en verrassend lekker. Verwarm de ingrediënten al roerend in een pan voor een heerlijke maaltijd die binnen een paar minuten klaar is. Je vindt de verschillende Roerbak Sensatie maaltijden in het vriesvak.

Iglo Maaltijden Ping & Klaar

Kon je al het moois maar bevriezen in de tijd. Iglo doet dat. Door alle ingrediënten direct in te vriezen blijven onze maaltijden lekker vers, voor later! Iglo, het beste voor jou bevroren in tijd. 

Met Ping & Klaar van Iglo heb je altijd wat lekkers in huis. Deze vries-verse kant en klaar maaltijden zijn makkelijk en snel te bereiden in de magnetron: hierdoor heb je binnen enkele minuten een complete, lekkere en rijk gevulde maaltijd met heerlijke knapperige groenten op tafel staan. 

Iglo Green Cuisine, You Got The Power!

Een nieuwe dag breekt aan, een dag waar wij met trots presenteren: Iglo Green Cuisine, nieuw in het vriesvak. Ontdek onze Green Cuisine burgers, heerlijk… sappig… alles wat je van een burger verwacht. Met Green Cuisine zet je gemakkelijk gezonde, verantwoorde en smakelijke gerechten op tafel; rijk aan plantaardige eiwitten, en beter voor het milieu!

Iglo Green Cuisine, de Vegetarische Revolutie is begonnen!

De Vegetarische Revolutie is begonnen!

Iglo introduceert Green Cuisine, nieuw in het vriesvak. Met Green Cuisine zet je gemakkelijk gezonde, verantwoorde en smakelijke gerechten op tafel; rijk aan plantaardige eiwitten, en beter voor het milieu! Green Cuisine bestaat uit heerlijke burgers, gehakt en balletjes op basis van erwteneiwit. Erwteneiwit heeft de laagste koolstofvoetafdruk van de meest voorkomende plantaardige eiwitten. Een goed alternatief voor soja-eiwit! Voor de echte veg lovers zijn er ook falafelballetjes en veggie sticks. De revolutie begint hier!

Iglo Vissticks

Iglo Vissticks zijn gemaakt van 100% duurzame visfilet in een krokant goudgeel jasje. Zo eenvoudig kan lekker eten zijn!

Iglo Lekkerbekjes

Iglo Lekkerbekjes zijn gemaakt van 100% duurzame visfilet in een uniek knapperig jasje. Zo eenvoudig kan lekker eten zijn!

Iglo Lekkerbekje Oergranen

Nieuw van Kapitein Iglo: Lekkerbekjes Oergranen. Het bekende Iglo Lekkerbekje, in een nieuw krokant jasje boordevol granen & zaden. Probeer nu in 2 heerlijke smaken!

Iglo Roerbaksensatie Pasta Boursin

Iglo Roerbaksensatie maaltijden zijn gemaakt van verse ingredienten; direct ingevroren voor een heerlijke smaaksensatie. Proef het zelf!

Iglo spinazie verser dan vers

Vaak wordt gedacht dat groenten uit het diepvriesschap minder goed zijn dan de groenten die ‘vers’ in een zak in de supermarkt liggen. Het tegendeel is vaak waar; Iglo Spinazie uit de vriezer is verser dan vers doordat het direct na de oogst wordt ingevroren.
Hierna staat de tijd als het ware stil. Dit zorgt voor maximaal vitamine behoud en de beste smaak.  

Vis Vrijdag Lekkerbekjes

In het weekend op bezoek bij je grootouders?
Niets is lekkerder dan een heerlijk krokant visje van oma!

Vis Vrijdag Mediterraanse Vis

Romantisch een diner voor twee?
Met iglo Mediterraanse vis maak je zeker indruk!

Iglo Ping & Klaar 

Een heerlijke maaltijd, zo voor elkaar!

Iglo Fish Burger

Bouw je burger eens anders met de super crunchy Fish Burgers van Iglo! Heerlijk krokant en makkelijk te maken in de oven. Onweerstaanbaar voor iedereen!

Iglo Lekkerbekjes

Het bekende Lekkerbekje, maar nu thuis makkelijk te bereiden in de oven. Gemaakt van 100% visfilet in een uniek knapperige jasje.

Iglo Vissticks

Heerlijke Iglo Vissticks voor de echte zeevaarders. De vertrouwde iglo kwaliteit, maar met een nog krokanter jasje uit de oven. Rijk aan Omega 3 en een natuurlijke bron van selenium. Gemaakt van de beste 100% Alaska koolvisfilet en zonder smaakversterkers en kleurstoffen. Onweerstaanbaar lekker en voedzaam. Lege borden verzekerd!

Spinazie met liefde van Iglo

Wij zijn de allergrootste fans van spinazie! Spinazie is echt zo’n supergroente. Iglo spinazie wordt meteen ingevroren om de vitamines te behouden. Dus naast dat spinazie erg gezond is, is het ook nog eens lekker, snel klaar en gemakkelijk te combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pasta met zalm en spinazie à la crème, een vegetarische curry met bladspinazie of een spinazietaart? Of start je dag goed met een groene smoothie of een omelet met spinazie. De mogelijkheden zijn eindeloos!  

Iglo Roerbak Sensatie

Verras jezelf in een handomdraai met Iglo Roerbak Sensatie: inspirerende gerechten uit de hele wereld, die je helpen om moeiteloos een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Verwarm de ingrediënten al roerend in een pan voor een heerlijke maaltijd in 8 minuten. 

Iglo Roerbak Sensatie: South Indian Curry

Verras jezelf in een handomdraai met Iglo Roerbak Sensatie: South Indian Curry. De Roerbak Sensatie maaltijden helpen je om moeiteloos een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Verwarm de ingrediënten al roerend in een pan voor een heerlijke maaltijd in 8 minuten. 

Kliederboel

Iglo presenteert Kliederboel met in de hoofdrol vissticks en spinazie à la crème. 

Fish Filet Burger

Geniet van de Fish Filet Burger van Iglo. Voor de lekkerbek die eens iets anders wil! 

Iglo Kombino

Geniet van de Kombino's van Iglo. Gemaakt van heerlijke visfilet in een krokant jasje gecombineerd met tomaten of spinazie. 

Field fresh spinazie met vitaminenbehoud

Iglo introduceert de Field Fresh spinazie. Doordat de spinazie meteen na het oogsten wordt ingevroren, behoudt ze een maximum aan vitaminen. Daarom behoudt ze ook die lekkere smaak. Zo lekker, zo Iglo!

De grote Iglo Vissticks test

Bekijk de video om te zien wat de kleinste consumenten van Iglo Vissticks vinden! Bekijk ook eens onze overzichtspagina met daarop al onze Youtube video's.