Kipfilet met krieltjes, Bladspinazie en Philadelphia

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Kipfilet met krieltjes, Bladspinazie en Philadelphia

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 stuks 
kipfilet
300-400 gram 
krieltjes
2 eetlepels 
olijfolie
75 gram 
Philadelphia Original
1 eetlepel 
verse tijm
1 snufje 
zout

Bereiding

  1. Indien nodig, schil de krieltjes. Kook ze vervolgens ca. 15 minuten in water met een snufje zout of bak ze in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de kipfilets aan beide zijden in 10 à 15 minuten gaar op een matig vuur.

  3. Bereid de iglo Bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking. Voeg ook de philadelphia toe aan de pan.

  4. Snijd de kipfilet in stukken en plaats ze op het bord. Plaats ook de aardappelen en de spinazie op het bord. Strooi vervolgens de tijm over de aardappelen. Eet smakelijk!