Broodje iglo Visstick - Tartaarsaus & dille

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Broodje iglo Visstick - Tartaarsaus & dille

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 vissticks 
Iglo Vissticks 5st
1 takje 
verse dille
1 tl 
tartaarsaus
1 
limoen
10 gram 
komkommer
10 gram 
tomaat
15 gram 
sla
2 sneetjes 
volkoren brood
8 gram 
bosui

Bereiding

  1. Bereidt de iglo Vissticks volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snijdt de komkommer, tomaat en bosui in kleine blokjes en meng deze met de sla. Knijp hier eventueel een beetje citroen in uit.
  3. Beleg het brood met tartaarsaus, de salade, iglo Vissticks en dille. Smakelijk eten!