´╗┐

Zalmburger met gegrilde groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Zalmburger met gegrilde groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

150 gram 
parelcouscous
100 gram 
groene asperges
100 gram 
sugar snaps
1/4e 
broccoli
1/2e 
courgette
1/2e 
rode ui
6 el 
olijfolie extra vierge
2 el 
witte wijnazijn
1 tl 
honing
van een halve citroen 
citroensap
snufje 
zout & peper

Bereiding

  1. Bereid de burgers zoals aangegeven staat op de verpakking. Gebruik voor het beste resultaat de pan bereidingswijze. Bereid ook de parelcouscous zoals aangegeven staat op de verpakking.

  2. Snijd intussen de courgette in plakjes, de broccoli in kleine roosjes en de ui in ringen.

  3. Grill de courgetteplakjes, de uiringen, de groene asperges, de sugar snaps en de broccoli in een grillpan.

  4. Meng de olijfolie, de witte wijn azijn, de honing en het citroensap tot een vinaigrette. Breng op smaak met een snufje zout en peper

  5. Meng de gegrilde groenten met de vinaigrette en de parelcouscous. Serveer samen met de visburger. Eet smakelijk!