Deel
Deel dit recept

Zalmburger met gegrilde groenten

play Bekijk de receptvideo!
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
tag
play Bekijk de receptvideo!
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Natural Fish Burgers Zalm
  • 150 gram parelcouscous
  • 100 gram groene asperges
  • 100 gram sugar snaps
  • 1/4e broccoli
  • 1/2e courgette
  • 1/2e rode ui
  • 6 el olijfolie extra vierge
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 tl honing
  • van een halve citroen citroensap
  • snufje zout & peper

Bereiding

  1. Bereid de burgers zoals aangegeven staat op de verpakking. Gebruik voor het beste resultaat de pan bereidingswijze. Bereid ook de parelcouscous zoals aangegeven staat op de verpakking.

  2. Snijd intussen de courgette in plakjes, de broccoli in kleine roosjes en de ui in ringen.

  3. Grill de courgetteplakjes, de uiringen, de groene asperges, de sugar snaps en de broccoli in een grillpan.

  4. Meng de olijfolie, de witte wijn azijn, de honing en het citroensap tot een vinaigrette. Breng op smaak met een snufje zout en peper

  5. Meng de gegrilde groenten met de vinaigrette en de parelcouscous. Serveer samen met de visburger. Eet smakelijk!

Deel
Deel dit recept