Deel
Deel dit recept

Zalm Teriyaki

Zalm Teriyaki
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Bereid de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd intussen de iglo Atlantische Zalm in blokjes en bak deze goudbruin.
  3. Verwijder de zalmblokjes uit de pan en leg ze apart.
  4. Snij de champignons, paprika en rode ui in kleine stukjes en voeg deze samen met de peultjes toe aan het hete braadvocht van de zalm. Roerbak de groenten nog ca. 8 minuten. 
  5. Voeg daarna de zalm en de woksaus aan de groenten toe en verwarm dit nog een aantal minuten.
  6. Serveer de zalm en groenten in woksaus met wat rijst. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept