Penne met zalm en spinazie Boursin

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Penne met zalm en spinazie Boursin

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 stukjes zalmfilet 
350 gram 
penne
250 gram 
cherrytomaatjes
50 gram 
pijnboompitjes
1 el  
olijfolie
peper en zout

Bereiding

  1. Kook de penne gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg eventueel wat zout toe en giet vervolgens de pasta af.

  2. Verhit de olie in een pan en bereid hierin de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking. 

  3. Leg de tomaatjes op een schaal en breng ze op smaak met wat olijfolie, peper en zout. Zet deze gedurende 15 minuten in de oven. 

  4. Bak de pijnboompitjes in een pan en bak in een andere pan op de huid de zalm tot deze gaar is en breng eventueel op smaak. 
  5. Meng de penne en spinazie door elkaar en leg de pijnboompitjes, tomaatjes en zalm bovenop de penne. Eet smakelijk!
  6. Check hierboven de receptvideo. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
  • Penne met zalm en spinazie met Boursin.
    Dit recept staat ook op de verpakking van de Boursin variant. Is heel makkelijk om te maken, en zo lekker! In mijn familie, een van de favorieten!
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
668
24,7 gram
7,8 gram
6 gram