Ingrediënten
Bereiding
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. Breng op smaak met een snufje peper, zout en nootmuskaat.
Voeg de ricotta aan de spinazie toe en roer door.
Bestrijk de zalmfilets met wat olijfolie en bak ze gedurende 15 minuten onder de ovengrill.
Leg de lasagnevellen open en voorzie ze van een laagje bladspinazie en een stukje zalm.
Versnipper de ui en de knoflook, snijd de chilipeper in de lengte in tweeën en verwijder de zaadjes en snijd fijn. Bak de ui, knoflook en chili aan in een pan met wat olijfolie. Voeg de tomatenpuree toe en laat even garen.
- Blus met witte wijn. Voeg de gepelde tomaten en room toe, en laat dit gedurende 15 à 20 minuten zachtjes sudderen. Kruid met een snufje peper en zout.
- Mix de saus goed. Rol de cannelloni's op en overgiet deze met de saus. Bestrooi vervolgens met wat geraspte kaas.
Zet de ovenschaal ca. 20 minuten in de oven op 180 °C. Eet smakelijk!
Tip
De iglo Spinazie à la Crème kan eventueel ook vervangen worden door iglo Spinazie Fijn Gehakt met Boursin of iglo Spinazie met Alpro.