Ingrediënten
4 zalmfilets
800 gram
gnocchi
100 gram
geraspte kaas
1 blokje
groentebouillon
2
eetlepels mais
200 gram
slagroom
25 gram
boter
zout
peper
Bereiding
- Ontdooi de zalmfilets wanneer nodig en verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht op 180 °C). Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bereid de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ook 300 ml groentebouillon volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Meng de slagroom met de bouillon en breng het aan de kook. Voeg wat water toe en laat het geheel zachtjes sudderen. Breng op smaak met zout en peper.
- Vet een ovenschaal in.
- Mix de spinazie en gnocchi in de schaal. Giet het room-bouillon mengsel eroverheen. Bedek dit geheel met de zalm en bestrooi daarna met kaas.
- Schuif de ovenschaal in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten gaar. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven