Deel
Deel dit recept

Zalm met mosterd-spinaziesaus

Zalm met mosterd-spinaziesaus
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
2
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de iglo Atlantische Zalm in een pan met wat hete olie goudbruin. Kruid de Atlantische Zalm naar smaak met een snufje peper en zout.
  2. Snijd de sjalot in fijne blokjes en bak deze samen met fijngesneden knoflook in een pan met wat boter glazig. Blus dit af met wat witte wijn en laat de vloeistof verdampen.
  3. Giet de bouillon hier overheen en roer vervolgens ook de kookroom door het mengsel.
  4. Voeg de iglo Spinazie à la Crème en mosterd toe en breng dit eenmaal aan de kook. Serveer de zalm op de borden en giet de saus hier overheen. Eet smakelijk! 
Serveertips

Een lekker bijgerecht bij de zalm is een mix van witte rijst met bouillon en wat citroensap. 

Deel
Deel dit recept