Zalm met mosterd-spinaziesaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Zalm met mosterd-spinaziesaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
1 
sjalot
1 
teentje knoflook
2 el 
korrelige mosterd
100 ml 
droge witte wijn
150 gram 
kookroom
125 ml 
bouillon
1 el 
boter
2 el 
plantaardige olie
peper
zout

Bereiding

  1. Bak de iglo Atlantische Zalm in een pan met wat hete olie goudbruin. Kruid de Atlantische Zalm naar smaak met een snufje peper en zout.
  2. Snijd de sjalot in fijne blokjes en bak deze samen met fijngesneden knoflook in een pan met wat boter glazig. Blus dit af met wat witte wijn en laat de vloeistof verdampen.
  3. Giet de bouillon hier overheen en roer vervolgens ook de kookroom door het mengsel.
  4. Voeg de iglo Spinazie à la Crème en mosterd toe en breng dit eenmaal aan de kook. Serveer de zalm op de borden en giet de saus hier overheen. Eet smakelijk! 

Serveertips

Een lekker bijgerecht bij de zalm is een mix van witte rijst met bouillon en wat citroensap.