Deel
Deel dit recept

Wrap met Manchego kaas en Bladspinazie

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 250 gram Iglo Bladspinazie 450gr
    iglo bladspinazie 450g
  • 4 tortilla's
  • 150 gram kerstomaten
  • 150 gram mais
  • 100 gram Manchego kaas
  • 1 rode chilipeper
  • 4 el zure room
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • zout
  • peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (boven/onder warmte: 200 °C, hetelucht: 175 °C). Rasp de kaas en roer deze door de zure room. Was de tomaten, dep ze droog en snij ze doormidden. Giet de mais af en laat deze uitdruipen. Was de chilipeper, snij de bovenkant er af, verwijder de kern en snij de peper in kleine stukjes. 
  2. Verhit de olie in een pan en bak hier de chili, ui en knoflook kort in aan. Voeg de iglo Bladspinazie toe aan de pan en blijf roeren. Breng eventueel op smaak met een snufje peper en zout. 

  3. Verwarm de tortilla wraps zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Leg de wraps naast elkaar op het aanrecht. Beleg de wraps met de spinazie, tomaten, mais en het kaasmengsel. Laat rondom ca. 3 cm van de wrap vrij. 

  5. Rol de wraps op en verwarm deze ca. 10 minuten in de voorverwarmde oven. Wikkel de wraps vervolgens in bakpapier en snij ze schuin doormidden. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept