Volkoren Vissticks met Spinazie à la crème en gekookte aardappelen

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Volkoren Vissticks met Spinazie à la crème en gekookte aardappelen

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

16 stuks 
600 gram 
vastkokende aardappelen
1 potje 
nootmuskaat
zout

Bereiding

  1. Was en schil de aardappelen. Vul een pan met voldoende water, de aardappelen en een snufje zout en laat dit ca. 20 minuten koken (afhankelijk van het type aardappel). 
  2. Bereid intussen de Volkoren Vissticks en Spinazie à la crème zoals aangegeven op de verpakking. 
  3. Serveer de Volkoren Vissticks met de Spinazie à la crème en aardappelen. Kruid de aardappelen eventueel nog met wat verse nootmuskaat en/of peper. Eet smakelijk!