Deel
Deel dit recept

Pitabroodje met Vissticks

Vissticks op pitabroodje
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Vissticks 15st
    Iglo Vissticks 15st
  • 4 pitabroodjes
  • 80 gram venkel
  • 0,5 komkommer
  • 100 gram wortels
  • 50 gram rucola
  • 1 flesje tabasco
  • 1 potje nootmuskaat
  • 60 gram mangochutney
  • sap van 1 limoen

Bereiding

  1. Was de venkel en snijd deze in fijne reepjes. Snijd daarna de augurken in dunne schijfjes. Was de wortels, schil ze en rasp ze daarna fijn. Was als laatste de rucola.

  2. Bereid de Vissticks zoals aangegeven op de verpakking. 

  3. Verwarm de pitabroodjes even in de oven of broodrooster.

  4. Maak nu de dressing. Doe een beetje limoensap door de mangochutney en breng op smaak met de nootmuskaat en tabasco. Roer alles goed door elkaar en je dressing is klaar. 

  5. Vul de pitabroodjes met de venkel, komkommer, geraspte wortel en rucola. Leg hier de vissticks op en maak af met een beetje dressing. Eet smakelijk! 

Deel
Deel dit recept