Pitabroodje met Vissticks

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1 verpakking 
Iglo Vissticks 15st
4 
pitabroodjes
80 gram 
venkel
0,5 
komkommer
100 gram 
wortels
50 gram 
rucola
1 el 
tabasco
1 tl 
nootmuskaat
60 gram 
mangochutney
sap van 1 limoen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200 °C, gas stand 5). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. Draai ze om na 10 minuten.

  2. Was de venkel en snijd deze in fijne reepjes. Snijd daarna de augurken in dunne schijfjes. Was de wortels, schil ze en rasp ze daarna fijn. Was als laatste de rucola.

  3. Verwarm de pitabroodjes even in de oven of broodrooster.

  4. Maak nu de dressing. Doe een beetje limoensap door de mangochutney en breng op smaak met de nootmuskaat en tabasco. Roer alles goed door elkaar en je dressing is klaar. 

  5. Vul de pitabroodjes met de venkel, komkommer, geraspte wortel en rucola. Leg hier de vissticks op en maak af met een beetje dressing. Eet smakelijk! 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven