´╗┐

Pitabroodje met Vissticks

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Pitabroodje met Vissticks

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingredi├źnten

1 verpakking 
Iglo Vissticks 15st
4 
pitabroodjes
80 gram 
venkel
0,5 
komkommer
100 gram 
wortels
50 gram 
rucola
1 flesje 
tabasco
1 potje 
nootmuskaat
60 gram 
mangochutney
sap van 1 limoen

Bereiding

  1. Was de venkel en snijd deze in fijne reepjes. Snijd daarna de augurken in dunne schijfjes. Was de wortels, schil ze en rasp ze daarna fijn. Was als laatste de rucola.

  2. Bereid de Vissticks zoals aangegeven op de verpakking. 

  3. Verwarm de pitabroodjes even in de oven of broodrooster.

  4. Maak nu de dressing. Doe een beetje limoensap door de mangochutney en breng op smaak met de nootmuskaat en tabasco. Roer alles goed door elkaar en je dressing is klaar. 

  5. Vul de pitabroodjes met de venkel, komkommer, geraspte wortel en rucola. Leg hier de vissticks op en maak af met een beetje dressing. Eet smakelijk!