Vissticks met Spinazie à la crème en aardappelpuree

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Vissticks met Spinazie à la crème en aardappelpuree

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

600 gram 
kruimige aardappelen
100 ml 
melk
20 gram 
boter
1 
citroen
1 potje 
nootmuskaat
zout

Bereiding

  1. Bereid de aardappelpuree. Schil de aardappelen, snij ze in kleine stukjes en breng ze in een pan met een klein laagje licht gezouten water aan de kook. Kook ze in ca. 20 minuten gaar. Verwarm in een ander pannetje de melk.
  2. Bereid intussen de Vissticks en Spinazie à la crème zoals aangegeven op de verpakking. Snij de citroen in vieren.
  3. Als de aardappelen klaar zijn kunnen deze afgegoten worden en fijngestampt worden. Voeg vervolgens al roerend de melk en boter toe. Breng de puree eventueel op smaak met een snufje zout en/of nootmuskaat.
  4. Serveer de Vissticks en Spinazie à la crème met de aardappelpuree. Knijp wat citroensap uit boven de Vissticks voor een frisse smaak. Eet smakelijk!