Vissticks met erwtenpuree

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Kinderen zijn dol op de vissticks van Kapitein iglo! Lege borden verzekerd!
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
Iglo vissticks 8x
450 gram 
verse tuinerwten
1 kilo 
aardappelen
1 scheutje 
melk
300 gram 
augurkjes
100 gram 
kappertjes
150 ml 
mayonaise

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.

  2. Schil de aardappelen en kook ze in ruim kokend water.

  3. Bereid de erwtjes zoals aangegeven staat op de verpakking.

  4. Giet de aardappelen en erwtjes af als ze klaar zijn.

  5. Voeg de erwtjes bij de aardappelen en stamp dit fijn tot een smeuïge puree. Voeg eventueel een scheutje melk aan de puree toe.

  6. Maak ondertussen de tartaarsaus door wat kappertjes en fijn gehakte augurkjes onder de mayonaise te roeren.

  7. Maak een leuk vormpje van de vissticks en de puree, bijvoorbeeld een zon. Eet smakelijk!

Tip

Je kunt de Vissticks ook in een andere leuke vorm leggen, bijvoorbeeld in de vorm van een huis of een trein.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven