Deel
Deel dit recept

Visstick wrap met guacamole

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
tag
tag
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm een klein scheutje olie in een koekenpan, bak hierin de Vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de avocado’s doormidden, schil ze en haal de pit eruit. Prak de avocado vervolgens tot een smeuïg geheel samen met de crème fraîche. Snipper het sjalotje, hak de knoflook fijn. Snijd 1 tomaat alvast in partjes en verwijder het vruchtvlees, snijd de rest van deze tomaat heel fijn. Voeg dit alles toe aan de avocado.

  3. Roer het geheel nu even goed door en breng op smaak met de citroen peper, chipotle, peper en zout. Belangrijk is altijd om even te proeven en naar smaak nog meer kruiden toe te voegen. Snijd de overgebleven twee tomaten in plakken.

  4. Verwarm de wraps kort in de magnetron of zoals ik in een droge koekenpan. Verdeel de guacamole evenredig over de wraps. Beleg achtereenvolgend met de sla, tomaat en als laatst de vissticks in het midden van de wrap. Rol de wraps tenslotte mooi op.

Deel
Deel dit recept