Vissticks ovenschotel met prei en kaas

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 
preien
8 
geschrapte worteltjes
1 
courgette
200 gram 
aardappelschijfjes (voorgekookt)
75 gram 
cheddar kaas
2 el 
plantaardige olie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
  2. Vet een ovenschotel in van circa. 18 bij 28 cm. Snijd de preien in ringen en snijd de courgette en wortel in dunne schijfjes. Verhit wat olie in een pan en bak de prei en wortel voor ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de courgette en aardappelen toe aan de pan en roerbak alles nog eens 5 minuten.
  3. Snijd de vissticks door de helft en meng met de groenten en aardappelschijfjes. Voeg alles toe aan de ovenschaal en bestrooi met cheddar kaas. Doe de ovenschaal in de reeds voorverwarmde oven en bak de ovenschotel voor 5 tot 10 minuten tot het goudbruin ziet. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
  • Fish stick friday!
    08-04-2022
    Mijn kinderen hebben zo enorm van dit gerecht genoten dat ze meteen de vrijdag hebben omgedoopt tot fish stick friday. Gelukkig vonden de volwassenen dit ook een smakelijk recept.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
705
33,2 gram
8 gram
12,2 gram