Ingrediënten
250
aardappelen
1
witlof
125
boter
75 gram
room
1 el
olijfolie
10 gram
walnoten
100 gram
rucola
1 takje
basilicum
1 takje
tijm
Bereiding
Was de witlof en snij deze over de lange zijde doormidden en verwijder de kern. Schil de aardappelen en snij deze in stukken. Kook de aardappel in ongeveer 10 minuten gaar.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Bereid de Vissticks zoals aangegeven op de verpakking.
Verwarm 1 eetlepel plantaardige olie in een pan en bak de witlof 3 minuten aan iedere kant op hoog vuur. Bak de witlof vervolgens nog 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Maak in een keukenmachine de pesto met de olijfolie, noten, dragon, rucola en basilicum.
Maak op het bord bergjes van de aardappelpuree met twee lepels. Leg hierbovenop de witlof en de Viststicks. Maak het gerecht af door te garneren met de pesto en tijm. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven