Baquette Crispy vissticks met limoenmayonaise en sriracha 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 el 
bieslook, fijngehakt
3 el 
witte balsamico
4 
verse baquettes
1 
krop Baby romaine sla, gewassen
1 
limoen, gehalveerd
1 
middelgrote rode ui, in zeer dunne ringen
5 el 
mayonaise
100g 
radijsjes, gewassen en in dunne plakjes
Sriracha en peper, naar smaak

Bereiding

  1. Bereid de vissticks volgens de aanwijzing op de verpakking. 
  2. Meng ondertussen de rode uien ringen met de azijn en 2 el water. Laat staan tot gebruik. 
  3. Rasp 1 helft van de limoen en knijp deze helft uit. Meng de rasp en sap met de mayonaise en wat peper. Snij de andere helft van de limoen in 4 partjes en leg aan de kant.
  4. Garneer met de mayonaise, sriracha en bieslook. Serveer met de partjes limoen. 
  5. Snij de baquettes van boven in. Smeer de broodjes in met wat mayonaise en verdeel de sla, wat (uitgelekte) ui en radijs over het broodje. Leg op elk broodje 3 vissticks en verdeel de rest van de ui en radijs erover. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven