Deel
Deel dit recept

Visstick pizza

Visstick pizza
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

  • 1 verpakking Iglo Vissticks Omega3 10st
    Iglo Vissticks Omega3 10st
  • 500 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 el bakpoeder
  • 300 gram tomatensaus
  • 200 gram geraspte (milde) cheddar
  • 300 gram melk
  • 100 gram boter (in blokjes gesneden)
  • 2 el olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hete lucht). 

  2. Meng het bakmeel en het bakpoeder in een grote kom en voeg de boter en de melk toe. Kneed het geheel tot een zacht, licht plakkerig deeg. Bestrijk een bakplaat (25cm x  36cm) met een beetje olijfolie en plaats het deeg erop, zorg ervoor dat alle hoeken goed bedekt zijn. 

  3. Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  4. Bedek het deeg met de tomatensaus en de Vissticks. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas en besprenkel het daarna licht met de resterende olie. Bak de pizza gedurende 25 minuten. Eet smakelijk! 

Deel
Deel dit recept