Visstick kasteel

Bereidingstijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad

Visstick kasteel

Bereidingstijd
'
Aantal personen
3
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
Iglo Vissticks 15st
450 gram 
aardappelen
1 
dikke wortel
1 klontje 
boter
1 scheutje 
melk
1 
ei
1 snufje 
nootmuskaat
1 snufje 
peper
1 snufje 
zout
1 verpakking 
satéprikkers
1 verpakking 
vlaggetjes

Bereiding

  1. Bekijk voor de bereiding van het Vistickkasteel deze YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=-NsVe0gcpSI of volg de instructies hieronder. 

  2. Kook de aardappelen gaar en maak er een smeuïge puree van met wat melk, één klontje boter, één eierdooier en naar smaak een beetje zout, peper en nootmuskaat.
  3. Bereid de vissticks en spinazie zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Doe wat aardappelpuree op het midden van een bord. Plak hier hele en halve Vissticks tegenaan, zoals op de afbeelding.

  5. Vul het kasteel met spinazie.
  6. Doe wat aardappelpuree op het midden van een bord. Plak hier hele en halve Vissticks tegenaan, zoals op de afbeelding.

  7. Plaats een paar vlaggetjes op de visstickmuur om het helemaal af te maken. En dan aanvallen maar....!!