Deel
Deel dit recept

Visstick hapjes

Fish stick iglo
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

 

'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Kook de geschilde aardappelen gaar volgens de instructies op de verpakking. Maak er vervolgens een smeuïge puree van door wat melk, een klontje boter, een eierdooier en een beetje peper, zout en nootmuskaat naar smaak toe te voegen.
  2. Bereid de vissticks zoals aangegeven op de verpakking. Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.
  3. Bereid ondertussen de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking. Breng daarnaast ook een pan met licht gezouten water aan de kook en kook hier de wortelen en broccoli in gaar. 
  4. Verdeel de aardappelpuree in 3 delen. Voeg aan elk deel één van de 3 groenten (spinazie, wortel en broccoli) toe.
  5. Vorm met de drie verschillende groente en aardappelpuree's kleine quennelles (zie afbeelding). Leg op de quenelles een gehalveerde visstick.
  6. Versier de hapjes eventueel met wat groene kruiden, een schijfje citroen, een lijntje ketchup of een scheutje balsamico. Eet smakelijk!
Serveertips

De hapjes kunnen, voor een extra feestelijk effect, ook geserveerd worden op een amuse lepel.

Deel
Deel dit recept