Deel
Deel dit recept

Visspiesjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Een heerlijk spiesje met natuurvis en scampi's van iglo!
'
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
4
Aantal personen
Moeilijkheidsgraad

Bereiding

  1. Neem de zalm en de kabeljauwfilets uit de verpakking en laat deze even ontdooien in de koelkast.
  2. Snij ondertussen de groenten (ui en paprika's) in kleine vierkante schijfjes voor op de spiesjes.
  3. Laat de scampi's even ontdooien in een kom.
  4. Snij de zalm en de kabeljauwfilets in blokjes.
  5. Stel de spiesjes samen in door steeds een stukje vis af te wisselen met een stukje groente.
  6. Giet een klein beetje olijfolie over de visspiesjes heen.
  7. Grill de visspiesjes in een grillpan of op de grill. Eet smakelijk!
Deel
Deel dit recept