Visfilet Zonnebloempit & Lijnzaad met couscoussalade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

225g 
feta
350g 
cherrytomaat
1 
rode ui
70g 
bladspinazie
500g 
couscous
20g 
verse munt
Sap van een halve citroen
Peper en zout, naar smaak
Serveersuggestie: rucola

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Bak vervolgens de fisfilets in circa 20 minuten.
  2. Halveer ondertussen de tomaatjes, verkruimel de feta en snijd de munt fijn. Snipper de rode ui heel fijn. Verwarm de spinazie zoals beschreven op de verpakking.
  3. Meng de couscous met de tomaatjes, feta, spinazie, rode ui en verse kruiden.
  4. Bereid de couscous zoals beschreven op de verpakking.

  5. Serveer de couscoussalade samen met de visfilets. Voeg eventueel nog wat rucola toe. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven