Smokey Taco Iglo lekkerbekje met avocado en feta 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
4
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
4

Ingrediënten

4 
taco schelpen
1 
middelgrote ui, in zeer dunne plakken
1 
avocado, in dunne plakken
krulsla, gewassen
4 el 
maïskorrel
1 
puntpaprika, in ringen
1 
stengel bosui, in dunne ringen
100 g 
feta, verkruimeld
3 el 
limoensap
Smokey Sriracha saus

Bereiding

  1. Bereid de lekkerbekjes volgens de aanwijzing op de verpakking. 
  2. Verwarm de taco schelpen in de hete oven volgens de aanwijzing op de verpakking. 
  3. Meng ondertussen de uienringen met het limoensap en 2 el water. Zet aan de kant tot gebruik. 
  4. Verwarm de oven voor op 175C. 
  5. Snij de lekkerbekjes in kleinere stukken. Bespuit de taco met de saus en verdeel de avocado, sla, mais, paprika, uitgelekte ui en de lekkerbek stukken erover. Bespuit naar wens met extra saus en bestrooi met bosui en feta. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven