Ingrediënten

Oven Vis Lekkerbekjes
 
4 Iglo lekkerbekjes
 
Ui
 
Knoflook
 
Risotto rijst
 
Puntpaprika’s 
 
Cherry tomaatjes
 
Bouillonblokje
 
Basilicum
 
Citroen
 
Chilivlokken
 
Peper
 
Zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden en bak de lekkerbekjes voor 25-30 minuten. Fruit wat ui en knoflook aan in de pan en voeg hier de rijst aan toe.[Edit text here]
  2. Doe vervolgens beetje bij beetje het bouillon water erbij tot de rijst bijna klaar is. Voeg dan de gesneden paprika en Cherry tomaatjes toe, samen met de chilivlokken, zout en peper.[Edit text here]
  3. Giet er nog wat bouillon bij en dek de pan af met de deksel tot de risotto gaar is. Top de risotto af met wat citroen sap en serveer met het lekkerbekje.[Edit text here]
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven