Ramen bowl met crunchy visfilet

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
groentebouillon blokje
2-3 
teentjes knoflook
1 eetlepel 
rijstazijn
1 eetlepel 
sojasaus
1 liter 
kokend water
0,5 
chilipeper
1 eetlepel 
sesamolie
15 gram 
geraspte gember
100 gram 
champignons
2 middelgrote 
eieren
100 gram 
ramen noodles
4 
lente-uien
100g 
wortel julliene
30 gram 
taugé
Chili olie 
koriander of peterselie 
1 theelepel 
honing

Bereiding

  1. Verdeel de bouillon over 2 kommen, vul naar wens aan met meer kokend water.  Snijd de Iglo Oven Visfilets Pompoenpit & Boekweit in plakjes, en serveer de ramen in een grote kom, top met de vis, ei, koriander/peterselie en chili-olie indien gewenst. 
     
  2. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de Oven Visfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  3. Voeg na 10 minuten de ramen toe aan de bouillon en kook ze 3 minuten. Voeg vervolgens de tauge en de helft van lente-uitjes toe en kook nog 1 minuut. 
  4. Kook 1 liter water. Voeg ondertussen in een grote pan, op middelhoog vuur, een scheutje olie, de knoflook, gember en chilipeper toe en bak zachtjes gedurende 2 minuten tot ze zacht en geurig zijn. Voeg de kokende water, bouillonblokje, de sojasaus, honing en champignons toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat 10 minuten sudderen om de smaken te laten ontwikkelen.
  5. Kook ondertussen de eieren 7 minuten. Pel deze en halveer. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven