Ingrediënten
1
groentebouillon blokje
2-3
teentjes knoflook
1 eetlepel
rijstazijn
1 eetlepel
sojasaus
1 liter
kokend water
0,5
chilipeper
1 eetlepel
sesamolie
15 gram
geraspte gember
100 gram
champignons
2 middelgrote
eieren
100 gram
ramen noodles
4
lente-uien
100g
wortel julliene
30 gram
taugé
Chili olie
koriander of peterselie
1 theelepel
honing
Bereiding
- Verdeel de bouillon over 2 kommen, vul naar wens aan met meer kokend water. Snijd de Iglo Oven Visfilets Pompoenpit & Boekweit in plakjes, en serveer de ramen in een grote kom, top met de vis, ei, koriander/peterselie en chili-olie indien gewenst.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de Oven Visfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg na 10 minuten de ramen toe aan de bouillon en kook ze 3 minuten. Voeg vervolgens de tauge en de helft van lente-uitjes toe en kook nog 1 minuut.
- Kook 1 liter water. Voeg ondertussen in een grote pan, op middelhoog vuur, een scheutje olie, de knoflook, gember en chilipeper toe en bak zachtjes gedurende 2 minuten tot ze zacht en geurig zijn. Voeg de kokende water, bouillonblokje, de sojasaus, honing en champignons toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag en laat 10 minuten sudderen om de smaken te laten ontwikkelen.
- Kook ondertussen de eieren 7 minuten. Pel deze en halveer.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout