Lekkerbekjes Oergranen Meergranen met rode biet en aardappeltjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Lekkerbekjes Oergranen Meergranen met rode biet en aardappeltjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4

Ingrediënten

2 pakken (à 240 g) Iglo Lekkerbekje Oergranen Meergranen 
Verpakking 2 Lekkerbekjes Oergranen
600 g aardappelen 
Aardappelen
200 g Maza Hoemoes Rode Biet 
sap van 1 citroen 
Citroen (sap)
1/2 theelepel gemalen koriander en komijn 
4 stengels peterselie en oregano 
1 el zeezout 
3 el olijfolie 
Olijfolie
peper en zout 
bakpapier 
Bakpapier

Bereiding

  1. Was de aardappelen en snijd ze in plakjes. Verspreid de schijfjes over de helft van een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de aardappelen met de olijfolie. 
  2. Leg ook de Lekkerbekjes Oergranen Meergranen op de bakplaat en bereid deze in een voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
  3. Breng de Maza Hoemoes Rode Biet op smaak met koriander en komijn.
  4. Hak de kruiden met wat oregano en voeg het zeezout toe. Haal de aardappelen en Lekkerbekjes Oergranen Meergranen uit de oven. Draai aardappelpartjes in het kruiden-zoutmengsel. 
  5. Serveer de Lekkerbekjes Oergranen Meergranen en rode bieten Hoemoes op een bord. Garneer met de resterende oregano.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven