Lekkerbekjes Oergranen Meergranen met rode biet en aardappeltjes

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

2 verpakkingen 
sap van 1 citroen 
Citroen (sap)
200 g Maza Hoemoes Rode Biet 
4 stengels peterselie en oregano 
3 el olijfolie 
Olijfolie
1 el zeezout 
peper en zout 
bakpapier 
Bakpapier
1/2 theelepel gemalen koriander en komijn 
600 g aardappelen 
Aardappelen

Bereiding

  1. Breng de Maza Hoemoes Rode Biet op smaak met koriander en komijn.
  2. Hak de kruiden met wat oregano en voeg het zeezout toe. Haal de aardappelen en Lekkerbekjes Oergranen Meergranen uit de oven. Draai aardappelpartjes in het kruiden-zoutmengsel. 
  3. Leg ook de Lekkerbekjes Oergranen Meergranen op de bakplaat en bereid deze in een voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
  4. Was de aardappelen en snijd ze in plakjes. Verspreid de schijfjes over de helft van een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de aardappelen met de olijfolie. 
  5. Serveer de Lekkerbekjes Oergranen Meergranen en rode bieten Hoemoes op een bord. Garneer met de resterende oregano.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven